skip to Main Content
блогер приятели
блогер приятели да се помогнем за сео оптимизация

Регистрация в Заплата Онлайн

Започнах април месец със Заплата Онлайн, беше ми много трудно да пиша на Български и в момента ми е трудно да се отърва от моя личен блог. Както всички проекти, когато се започват, няма липсва на идеи и енергия. В началото нямах много посещения, но всеки един потребител, който е дошъл, се връща, за да прочете моите нови статии.

Групата Заплата Онлайн

Като каталунец, който пише на български, за мен е удоволствие да имам постоянно читатели в блога, много съм щастлив !!Благодаря много!! За това съм приготвил тази малка специална регистрация.

Какво става, ако се регистрираш в блога??

Регистрацията в блога е един малък подарък за всички читатели на Заплата Онлайн. Писах тази статия, за да предупредя, че няма да е една обикновена регистрация, ще е малко странна, готина и интригуваща.

Освен да получавате един Имейл всеки път, че публикувам в този блог, ще получите постепенно един малък курс, за да може всеки един да получи пари от Интернет.

Регистрация в Заплата Онлайн

Индекс на имейлите, които ще получите: (курс за сайтове)

(това ще стане постепенно, колкото по-рано се регистрираш, по- напред ще бъдеш с имейлите)

  • Добре дошли в Заплата Онлайн: Ще получите кодове за намаления в полезни платформи.
  • Пари от интернет: Ще видим няколко идеи, лесни да се реализират, за да можем всички да получим пари от интернет.
  • Няколко интересни инструмента:  В интернет има много полезни инструменти за тези, които имат сайт и искат да го раздвижат.
  • Социални мрежи: има няколко тайни в социалните мрежи, които ще ти трябват, ако имаш сайт.
  • Няколко инструмента за сео: Ще видим какво е важно за сео оптимизация и какви инструенти можем да използваме, за да оптимизираме нашите сайтове. 
  • Всичко за сео оптимизация: Тази е най-интересна точка, не само ще видите как си анализирам сайта, ще ви показвам дробовете на Заплата Онлайн, точно какво правя и как напредвам със сео оптимизацията. След това редовно ще публикувам посещенията от моя сайт, за да видите промяната.
  • Анализ на сайтове: ще променим няколко неща в нашия сайт, за да увеличим печалбата.
  • Ще започваме с онлайн магазини.
  • Запознанствата с хората, които са се регистрирали в Заплата Онлайн.

Мисля, че по този начин ще видите по много лесен начин как да имаш един сайт с много посещения и да е рентабилен.

Още се занимавам с този страхотен курс за маркетинг и не мога точно да ви кажа как ще бъде, защото сигурно, че ще има промени, надявам се да ви е интересно и полезно.

Този курс за маркетинг се изпраща постепенно след регистрация. Колкото по-рано се регистрираш, по-добре за теб, защото ще бъдеш по-напред от другите. Ако давам цялата информация наведнъж, има вероятност да те страхувам, за това съм избрал тази форма. :)

За тези, които нямат намерение да получават пари от интернет, нито да си направят сайт, пак ще получават този курс и имейлите при всяка една нова статия в блога. Ако не ви интересува курсът:

Ще бъде много лесно да се отказвате от тези имейли.

Не искам да се маркират като спам, за това на всеки един имейл сложих един линк, за да се отказвате от регистрацията.

Моето име е Nico Roca и съм каталунец,
От 2007 Живея в София, научих Български и най- накрая реших да започна да пиша на български, този е моят първи личен Блог на кирилица, (НЕ ОБРЪЩАЙ БНИМАНИЕ НА ГРЕШКИТЕ)

This Post Has 0 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Back To Top