skip to Main Content
Facebook реклама
Евтина реклама

Започнах този блог преди месец и няколко дена. Както всички сайтове в началото дори да го правим както трябва, не получаваме много посещения, само няколко приятели и това е, в моят случай, нито майка ми, защото тя не разбира Български. Малко по малко ще публикувам как да раздвижим един сайт в Интернет, но преди това е хубаво да направим един анализ и да коригираме всички грешки. Един анализи се прави с един инструмент на гугъл, но първо каквото ти трявба са посещения, за това реших да пускам Facebook реклама да видя какво правят посещенията.

Има 2 вида за Facebook реклама

  1. Реклама, за да увеличиш приятелите в твоята страница.
  2. Реклама, за да получаваш много посещения.

В моя случай, каквото исках, е да получавам посещения и съм избрал втория вариант. Когато създаваме една Facebook страница, още от първия ден ти предлагат да пуснеш реклама, за да увеличиш приятелите (1). Във втория случай, имаш тези възможности, само ако имаш повече от 250 приятели, за това помолих да ми го промотират от друга Фейсбук страница.

Преди да плащам тази реклама , публикувах 2 линка>

Реклама във фейсбук как да направя реклама на моя сайт в социалната мрежа
Проба 1 за Facebook реклама.
 как да имам повече посещения в моя сайт с Facebook
Проба 2 Facebook реклама.

Видях, че хората имат повече тенденция да натискат там, където ми се вижда лицето и беше много интересно, не заради каквото пиша, а заради, че е готино един чужденец да пише на български. Постоянно виждаме много реклами във Facebook и за това трудно е да обърнем внимание на хората. От моя страна ви препоръчвам да излиза едно лице, винаги, когато има две очи, които гледат към теб, е по-лесно да се обърна повече внимание.

След като видях, че има повече успех линкът с лицето, го промотирах с тази опция>

plashtane na facebook
За да плащам реклама, натисках  ¨Impulsar Publicación¨

Когато плащаш, можеш да избереш колко хора да видят рекламата, в моя случай аз съм платил 100 долара. Повтарям (тази опция е само, ако имаш повече от 250 прятели)

Ако нямаш 250 приятели, можеш да ми пратиш един майл и с нашата страницата можем да го промотираме, (ако е нещо за мода и подобно). И ако искаш да увеличиш приятели в фейсбук страница, има страхотни фирми, които пускат много хубави кампании и за около 100 лева можеш да увеличиш 2000 приятели. Ако искаш информация, пиши ми на nico(@)zaplataonline.com.

Анализи на Facebook реклама

Интернет реклами
Анализи на фейсбук реклама със статистика на гугъл

Това са анализите на блога заплата online. В началото на един блог е нормално да идват твоите приятели да четат и да ти дават лайкове, но после падат посещенията, след като платих реклама, получих следното:

  • 1.632 посещения от Facebook.
  • 34 човека са споделили моя линк в социалната мрежа.
  • 169 лайка в линк във фейсбук.
  • В поста За мен получих 333 лайка, има по няколко и на други постове.
  • Коментари и имейли с въпроси,  за това публикувах пост за ключови думи и за магазини онлайн.

Страхотно е да ми оставите коментари и да ми изпратите имейли, защото така знам каква информация трябва на хората, тогава не се колебайте, пишете ми и коментирайте. :)

Тази реклама на фейсбук, която пуснах, ще я ползвам за :

  • Да Анализирам посещенията и да оправя грешки, които имам.
  •  Първите контакти с блогърите в България.
  • Да знам за какво трябва да говоря и каква информация липсва.

Заключение → В началото съм ползвал думи като „пари от Интернет“ и съм направих този пост, май хората, които търсят това, са хора, които искат да намерят някаква далавера или казино, тези няма да създават един блог и да натискат моите афилиейти линкове. От друга страна, в България не се познава много тази система да се получават пари с един блог, но след толкова посещения много хора се връщат да четат информацията, която пиша.

Второто е, че в началото си отворих един акаунт в twitter и нито един ме следва и така спешно си направих една facebook страница на блог zaplataonline , това е една малка корекция, която напрабих, някой ден ще публикувам един пост с всички корекции преди да направия СЕО оптимизацията на моя сайт.

За да получаваш най-актуална информация, регистрирай се с имейла и следвайте Заплата онлайн във фейсбук.

Преди да излизаш от тук, натисни like, коментирай, сподели с приятели:)

Аз съм Нико и кирилицата ми е включена за всеки един от вас!

Моето име е Nico Roca и съм каталунец,
От 2007 Живея в София, научих Български и най- накрая реших да започна да пиша на български, този е моят първи личен Блог на кирилица, (НЕ ОБРЪЩАЙ БНИМАНИЕ НА ГРЕШКИТЕ)

This Post Has 0 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Back To Top