skip to Main Content
думата на
думата на

Миналата седмица четох за сео оптимизация и в този свят напоследък има доста промени. За фирмите, които се занимават с оптимизация на сайтове, може да стане по- трудно , но гугъл не е лош и понякога ни помага с разни инструменти, сега ше видим един инструмент да направим по бърз сайт.

Google, когато подбира кои сайтове да сложи на първите позиции, оценява повече от 200 фактори и това, което съм видял,  да имаме бърз сайт, е един важен фактор.

Днес резултатите от google analitics са следните:

Брой посещения в заплата онлайн, бърз сайт
Google analitics статистика на посещенията в zaplata online

Това са резултатите от вчера, не знам дали ще се задържат дълго време тези посещения или ще падат скоро, за сега само разказвам какво съм направил и ако някой иска да знае как вървят посещенията на заплата онлайн, коментирайте и ще отговоря с удоволствие.

Опитах миналата седмица да направя сайта по- бърз, четох информация на google и най-накрая попаднах на това видео:

Гугъл иска да ни помогне, за да станат бързи нашите сайтове и ни дава много хубави инструменти, един от тях е този , който ни предлага няколко неща; ето примерен тест на zaplata онлайн, който можеш да го видиш тук, тъй като аз не съм експерт за тези неща, когато имам време, ще питам  моята хостинг фирма как да оправя тези грешки. (аф)

Ето тук можеш да намериш много инструменти, които гугъл ни дава, за да оптимизираме сайтовете, хубаво e да се използват.

Най- интересен е един инструмент, който се води към гугъл API (ако не знаете какво е това, спокойни, не го разказвам, защото аз също не знам, ако някой знае, нека остави коментар или линк към сайта, който дава информация),  този инструмент прави уеб сайта по- бърз,  виж видеото.

Да стане заплата онлайн по бърз сайт

Преди това видео моят блог беше много по- бавен, но доста се подобри и ако сайтът е бърз, google ще го показва повече.

За да станат по- бързи уеб сайтовете,  трябва да се логнем тук, след като натиснем „sing up“, ще поиска електроната ни поща и нашия сайт, след 2 или 3 дена ще получим един email, в който само трява да натискате синия ботон, показан на картинката:

потвържадаваш регистрацията
имейл с който потвържадаваш регистрацията си в сайта на гугъл инструменти за бърз сайт

Още нямам много информация за това, но до сега забалязвах, че е по -бърз и google ми дава повече посещения в сайта.

За да стане по бърз нашият сайт също е хубаво да оптимизираме снимките, за по вече информация следвайте линка.

Ако някой има други предложение, оставете коментар, надявам се да ви е полезно и не забравяйте да натискате +1, в момента за сео оптимизация google иска да види с кого и на кого следваме и какви разговори водим в социалната мрежа на Google +, ето тук имате моята страница ;)

Моето име е Nico Roca и съм каталунец,
От 2007 Живея в София, научих Български и най- накрая реших да започна да пиша на български, този е моят първи личен Блог на кирилица, (НЕ ОБРЪЩАЙ БНИМАНИЕ НА ГРЕШКИТЕ)

This Post Has 0 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Back To Top