skip to Main Content
Сваляне от Youtube
Как можеш да свалиш едно видео от youtube bg

Много пъти намираме готини кликчета в youtube и искаме да си ги имаме на компютъра завинаги. Сега ще видим един  много лесен начин за теглене от youtube, бързо и лесно. Най- хубаво от тази програма е, че само с един клик можеш да ги свалиш.

Как мога да свалям клипове от youtube ?

Само трябва да натискаш следните линкове, инсталираш ги и ти се появява едно копче, което ще ти позволи да сваляш от youtube.

  • 17.11.2014 -> Махнах линка към програмката. Вклучих 2 реклами на AdSens не спазвам правилата ако разказвам какта си теглим един филм, тогава реших да го маха.

Инсталираш го и след това ще видиш това копче.

Сваляне от youtube
Лесно е Сваляне от youtube с тази програма

И сега, когато сте точно до клипчетата, които ви харесват, ще е много лесно свалянето от youtube, Натискаш копчето и после „Download“

Полезна информация в Интернет

Нико Рока от Заплата ОнлайнКазвам се Нико Рока и се опитвам да давам полезна информация на всички, които ме следват. Ако ти е интересно, можеш да се регистрираш в горната част от блога Заплата Онлайн и ще получиш още няколко тайни.

Искам също да ви кажа, че това синьо човече от предишната снимка се казва Покойо, това е една испанска фирма за детски филми, които са много готини, ако знаеш някой, който има деца, можеш да му изпратиш линка, за да се забавляват малчуганите.

http://www.svali.org/ Сайт за детски филми

Ако за първи път посещаваш Заплата Онлайн, тук ще научиш:

  • Как да си направиш сайт.
  • Как да създаваш един блог.
  • Ще научиш как да се раздвижиш в интернет
  • И много други неща.

Като последно, искам да ви кажа, че ако теглите от тази платформа, създавате един канал и качвате клипчето пак, имате възможности да ви ги махат, много клипчета имат авторски права и качването не е една свободна практика, за повече информация прочетете условията от това място.

По другата страна, ако не ви го махат и имате много посещения, може да е един начин да получавате пари онлайн чрез реклама в тази платформа.

Казвам се Никко Рока и кирилицата ми е включена да пиша полезни неща! :)

Моето име е Nico Roca и съм каталунец,
От 2007 Живея в София, научих Български и най- накрая реших да започна да пиша на български, този е моят първи личен Блог на кирилица, (НЕ ОБРЪЩАЙ БНИМАНИЕ НА ГРЕШКИТЕ)

This Post Has 3 Comments

  1. Извинявай момче,но аз 71 годишният човек нищо не разбрах,как да сваля един филм от Ю Тубе,моля те напиши ми подробно на моят адрес,стъпка по стъпка,1,2,3 и т.н.да те разбера.И успех момче.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Back To Top