skip to Main Content
Продажба на клиенти
Как можеш да продаваш клиенти

Звучи малко странно, когато говорим за продажба на клиенти. В Испания е много разпространен този вид продажба, но в България не съм видял много сайтове, които се занимават с продажба на контакти. Може да е интересно, защото няма голяма конкуренция и доста пари се получава.

За да ви е ясно, в тази статия ще показвам един пример за продажба на контакти, така вие ще можете да го направите лесно и без пари.

Регистрация на ЕООД

Ако се сещате, скоро направих едно интервю на Иванка Петкова за регистрации на фирми, договорих се с нея и ще ми дава 5 лева на всеки един контакт, който има намерението да регистрира една фирма, оттук нататък си е моя работа да събирам контакти за нея и тя ще се опитва да им регистрира една фирма и да получава един клиент.

За да събираме контактите, ще използваме тази платформа.

Create Your Free Website Натискаме

безплатен блог

И се регистрираме чрез този формуляр.

регистрациа на безплатен сайт

Оттук нататък ще анализираме какво търсят хората в Интернет преди да регистрират една фирма и ще им направим един хубав формуляр за да ни оставят име и електронна поща, това е, каквото ще продаваме за 5 лева.

1-Какво търсят хората преди да контактуват с една счетоводна къща?

За това сме използвали → https://adwords.google.com/

ключови думи

Както казах във видеото, ще избираме думите „Регистрация на ЕооД“. Хората, които търсят това, вече знаят какво искат и ние ще се опитаме да им продаваме услуги на Иванка Петкова.

2-. Анализи на конкуренцията за думите „Регистрация на ЕооД“


Сега горе- долу знаем каква е конкуренцията и как да го направим по най- хубавия начин, ще събираме най-доброто от всички сайтове и ще се опитаме да направим една страница, за да ни оставят направо контакт и телефон за връзка. В нашата страница ще има:

 • Телефон за връзка
 • Електронна поща
 • Снимка с лице
 • Лесен формуляр, (ще питаме само контакт)
 • Ще добавим нещо, грабващо вниманието, за да се съгласят направо и да контактуват с нас.

3- Изработка на сайт, за да ни оставят контакт

ЛИНК, за платформата

В това видео се вижда  как може да се изработи един сайта, не се забелязва много добре менюто, надявам се да се справите.

Важното е, след като обработвате сайта, да го запазите, за това ще ви излиза този прозорец, тук трябва да сложим името:

 • Или името на фирмата
 • Ключови думи, които сме избрали
 • Нашето име

купуване на домейн

Сега ще видим как е станал сайтът, който направихме. В момента не са готови всички страници, но идеята се вижда много добре.

За да видиш сайта за регистрация на фирми, натисни:

http://i35129.wix.com/registratsia-firma

Това е линк без да купувам домейн в тази платформа, ако можеш е, по-добре да го купиш и после да се занимаваш със сео оптимизация на новият домейн. Зависи какви услуги на тази платформа са платени, но ако има смисъл, недей да спестяваш парите, това е една хубава и рентабилна инвестиция.

След като сайтът е завършен, ще се занимавам със сео оптимизацията и да е в хубавата позиция на гугъл, не ми е лесно, защото е на български, чакам да ми направят текстовете за другите страници в сайта за регистрация на фирми. От 2 седмици се занимавам с този пост и вече нямах търпение да го публикувам :)

В други държави има много сайтовe за продажба на клиенти, тази практика се казва Продажба на Leads. В България е трудно да живееш от афилейти програми, дават много малка комисионна, за мен този начин за продажба на клиенти е най- рентабилният бизнес без посредник.

Leads Продажба на клиенти

Обещах да увелича нивото на моя личен блог Заплата Онлайн, както виждате старая се максимално да разказвам всичко много лесно и постепенно, за да могат всички  да получават пари от интернет. От вашата страна искам да споделите този пост с всички приятели и така ще даваме възможности на повече хора. Ако си създал един подобен сайт с помощта на тези инструкции, остави коментар с линк, това ще ти помогне да:

 • Оптимизираш този сайт.
 • Видим други примери.
 • Оценяваме заедно какво се купува и какво е най- хубавото,  за да оставят контакт.

Ако виждам,  че хората се интересуват от  този начин за получаване на пари, ще направя втора част, в която ще разкажа как ще оптимизирам сайта постепенно.

Като последно, нямам много време да се занимавам с всички онлайн проекти, който имам и не публикувам толкова често в блога, препоръчвам да се регистрираш в горната част, за да не пропускаш нищо от zaplataonline.com. :)

Ако си имаш един личен блог, бих искал да напишеш една статия, като отговориш на следните въпроси:

 • Мислиш ли че се получава пари по този начин?
 • трудно ли е да създаваш един рентабилен сайт?
 • Как може да се получава повече пари от Интернет в България, с афилейти линкове, с Adsense?
 • Познаваш ли други начини да получаваш пари от сайтове?
 • Рентабилен ли е Българският пазар?
 • Контактуват ли с теб чрез блога ти?

Всички, които пишат една статия с помощта на тези въпроси и линкуват този пост, ще се появяват надолу при коментарите, така всички, които се интересуват от темата, ще могат да посещават всички сайтове и ще можем да оценим най- добрия начин, за да имаме рентабилни сайтове в България.

Казвам се Нико Рока, Заплата Онлайн е моят личен блог на български и кирилица ми е включена за още много тайни.

↓↓ +1 в социалните мрежи :) ↓↓

Моето име е Nico Roca и съм каталунец,
От 2007 Живея в София, научих Български и най- накрая реших да започна да пиша на български, този е моят първи личен Блог на кирилица, (НЕ ОБРЪЩАЙ БНИМАНИЕ НА ГРЕШКИТЕ)

This Post Has 8 Comments

 1. Изключително полезна статия, информация е много важна за един клиент, който не иска да губи време, а кратко и ясно да направи това, което се изисква. В това отношение потребител ориентираният подход е представен много добре, което е и най-важното! 🙂

  1. Мерси много Десислава. 🙂
   Надявам се, че след докато четат този пост, ще ви дойдат идеи и сте научили други варианти за бизнес онлайн.

 2. Здравей, идеята ми допада изключително много. Поздравления за блога, мисля че е страхотен. Аз съм нов в тези неща и имам да уча много и блогът ти ми помага да го направя по-лесно.

  1. Здрасти.
   Благодаря много за коментар.
   В ЗаплатаОнлайн ще намериш информация за да реализираш твоите идеи до края.
   Ако се регистрираш ще получиш допълнителна информация.
   Нико

 3. Нико, много интересна и полезна статия.
  Скоро ще регистрирам фирма и ще имам нужда от услугите на Иванка Петкова! Освен това много добре разказваш на български! Чудесен пост!:)
  Поздрави, Елена

 4. Нико, прави повече видео клипове и видео уроци . Наистина са много полезни и хубави 🙂

  1. Здравей Светлин.
   Много се радвам да са полезни тези видя който записвам. Ще се опитвам да направя по вече.
   До скоро
   Нико

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Back To Top