skip to Main Content
Детски филми на Български на испански и на английски за нашите деца
Най новят сайт за навите деца

Създадохме нов сайт за детски филми, за да могат нашите малчугани да гледат най- новитe истории на Покойо и на Пепа Празе без да се притесняваме, че ще попаднат на непрепоръчителни сайтове. В Svali.org можем да намерим филми на Испански и на Английски, за да се запознаят нашите деца  малко по малко с чужди езици. Искат аз да превеждам на Български всички авантюри на Покойо и на Пепа Празе и да съм гласът на тези сериали за децата , ще видим.. :)

Детски Филми за децата svali.org

Детски филми
Детски филми на български, испански и английски език за нашите деца

Този сайт е направен с wordpress, както разказваме в този пост, купихме един дизайн, опитвах се да е много лесен, защото трябва да го ползват децата, но не искахме да е прекалено детски, мисля че с този, децата ще свикнат бързо и когато пораснат, ще им е по- лесно да свикват с youtube и тези по- професионални платформи.

Нашият сайт за детски филми още не е готов, но малко по малко и с помощта на нашия екип, мисля, че ще стане страхотно.

Май още е рано да го публикуваме, но ни трябват първите посещения за нашите малчугани, за  да мога да анализирам сайта и да го подобрим малко, за преводи и Български гласове, ще видим как ще се справим, но с времето ще се опитваме да продължим с този страхотен проект.

Преди да започнем с тази идея, анализирах всички места, които имаме в България и са на Български език, не са талкова лесни както нашия сайт svali.org, само в http://vbox7.com намерихме няколко преведени филмчета, идеята е да ги превеждаме всички.

Покойо е една испанска компания, която много бързо се разпространи по цял свят заради готини клипчета с този анимационен герой, на мен лично много ми харесва.

До сега сме отворили един канал в youtube, за да качим всичко, но днес можем да кажем, че само имаме това видео.

Ако ви харесва тази идея, не забравяйте да го споделите в социалните мрежи с вашите приятели :)

Покойо Ви благодари! :)

Моето име е Nico Roca и съм каталунец,
От 2007 Живея в София, научих Български и най- накрая реших да започна да пиша на български, този е моят първи личен Блог на кирилица, (НЕ ОБРЪЩАЙ БНИМАНИЕ НА ГРЕШКИТЕ)

This Post Has 0 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Back To Top