skip to Main Content
Късмет

Миналата седмица четох в испанските новини, че един Поп е задържан заради една доста забавна и нашумяла история. Една бабинка имала голям късмет заради случката и Попът се възползвал от това по-лош начин. Толкова е забавна историята, че искам да я споделя с вас в ZaplataOnline.com.

Само да ви кажа, че регистрацията почти е готова и скоро ще започнат да се изпращат супер интересни имейли за това как можеш да се раздвижиш в Интернет. Ако още не си се регистрирал, можеш чрез този формуляр, който имаш в дясната страна.

Преди да говорим за късмет искам да се запознаете с Бабата, казва се Cecilia Giménez Zueco и живее в това малко село от Zaragoza.

Късмет

Тя е на 82 години и миналата година стана известна в цял свят.

Какво е направила, за да получи късмет?

Миналото лято през 2012 преди да ходи на една хубава лятна ваканция, бабинката отива в  църквата в селото Bojia и е реставрирала една много стара картинка от 19 век . Тя не е художника, нито някога е рисувала професионално, но е създала най- известната картинка от цял свят през 2012. Погледни резултата:

Експертите казват, че е невъзможно да я върнат в истинското и състояние и така трябва да  остане Христос, с това лице, не е по- хубава от преди, но поне е по-известна и по- чиста.

Аз не разбирам нито от художници, нито от тези реставрации, само мога да кажа, че разликата от преди и сега е голяма. :)

След като се върнала от тази хубава ваканция, усетила огромна разлика в това село. Хората от цяла Испания пътували дълги разстояния, за да гледат това парченце АРТ,  което е нарисувала тази сладка баба.

Но това не е всичко! Една седмица по-късно всички телевизии и списания от цял свят, пратили репортери при нея, за да интервюират тази нова и готина артистка.

За да си представиш докъде е стигнал късмета на тази жена, тук имаш линкове на най- известните списания от цял свят:

След това започнали да се движат хората от цял свят, за да могат да посетят тази мънинка църква и да наслаждават това пърченце АРТ, което е създала Cecilia Giménez.

Жената не можела да повярва как е възможно такова движение и две седмици не спряла да ходи по интервюта в тези световни телевизии, списания, вестници, докато най-накрая не издържала и получила нервна криза. Една организация започнала процедура, за да я осъди, но видяли, че е в болница и че не го е направила с лошо,  накрая се отказали от тази процедура.

Вход 1 евро

Попът, когато видял толкова хора, първото, което му дошло в главата, е да сложи вход 1 евро. Първата година поради това, което казват новините, са ходили 70,000 човека и сега вече е стабилно, минат 3000 души на седмица.

Не разбирам много от авторски права, но не знам в този случай дали тя е автор или реставратор. Подписали един договор с една фондация,  че каквото събира тази църква, ще се дава на тази фондация. Но този поп е взел 200,000 евро и за това ще го усъдят тази седмица.

Какво прави сега бабинка?

Сигурно тя е получила доста с тези интервюта, освен това, много църкви от цял свят са контактували с нея !!!! Не знам защо !!!!! Не вярвам, че ходи по цял свят да реставрира картинки! :)

Cecilia Giménez Zueco продава нейните картинки по ebay.com и доста скъпи, жената е намерила път към късмета на 82 годни, тук ни е оставила едно видео и ни показва как рисува.

Картинка от Cecilia

Сега ще видим какво  са измислили хората и докъде е стигнала цялата случка.

 Пародиите, който е създала тази история:

Свързано с филми

Алф

ЕТЕ

Мистър бин

Майкъл Жаксън

Снимка филми мр бин

Отбор реал мадрид

Свързано с храна:

Кафе София

Десерти рецепта

Пилешка супа

Десерти Стара Загора

Слаткарница

Вино

 Звързено с дрехи за хелоуин:

Halloween Софиа

Дрехи

 Подаръци

Мъжка тениска

Подаръци

Монументи:

Монументи

Руменя

Арт художници:

Арт художник

Италиански картинки

Мона лиза

Арт стил стаил

Рисува жена арт

рисунки на лицето

Игри

 

Арт софия

След тази история даваме си сметка, че е възможно да имаш късмет и да живееш по- различен живот, просто когато идва, ти трябва да си там.

Както казва баща ми: Всички имаме късмет. Късметът идва при един човек 5 или 6 пъти през живота. Много хора, когато късметът е до тях, не си дават сметка и той отминава, но тези , които са хитри, си дават сметка и се възползват от ситуацията, могат да си оправят живота завинаги.

  • Ако си постоянен, работлив и с добър характер, много хора ще се нуждаят от теб и имаш повече възможност да имаш късмет.
  • Ако си добър в нещо и създадеш един личен блог както мен, имаш на разположение цялото време на света да показваш най-доброто от себе си на  познати и на непознати, и така имаш по вече възможности за късмет защото стигнеш на по вече хора.

Най- важното в този живот е да правиш нещо, познавам хора, които имат страхотни идеи, но не ги реализират. Опитвай се да правиш всичко, което ти казва сърцето и така ще имаш повече възможности за да ти идва късмет, един блог е просто един много силен говорител, който ни позволява да ни чуят отдалече.

След като купих домейнa на Zaplataonline.com в компанята http://www.icn.bg/, ми идвали в главата много интересни идеи за статия в блога, сещам се един ден, който ходих в центъра на София и седях на една пейка до НДК, постоянно минали много интересни хора до мен и се питах на себе си:

Какво правят тези хора? Какво мислят? С какво се занимават?

Всички имаме едно парче от нас, което ни характеризира, всички имаме нещо интересно за другите и си преставих какъв щеше да е Интернет, ако всички бихме имали един личен блог с най-доброто от себе си?

За мен Маркетинг онлайн е хоби, не ми е работа, започнах април месец с Заплата Онлайн и сега вече са контактували 2 пъти със супер интересни проекти и мислят, че аз съм подходящ човек поради каквото са чели в моя блога. Сигурно, че има по-добри хора“, но точно при една нужда на един човек отдалече, Zaplataonline.com ме позволява да съм до тях. :)

Освен това този личен блог ми даде приходи от началото заради афилиейти линкове (това не е нормално, обикновено един блог в началото не дава приходи) , натисни тук, ако искаш да знаеш колко получих в началото на този блог.

––  Съвет??

Всеки един си имаме един път и този път е само за него, сигурно че, ако ходиш на Българските църкви да реставрираш картинки, няма да станеш известен и най- вероятно ще те затворят.

Приключение →  !!!Недей ти да реставрираш нищо сега!!!

Ако ти е харесала тази статия, натисни в социалните мрежи, за да може да стигне до повече хора и по този начин да ми помогнеш на мен да раздвижа моя личен проект.

Казвам се Нико Рока и кирилицата ми е включена за всеки един от вас.

Следващата седмица друга интересна история

Регистрирай се

Моето име е Nico Roca и съм каталунец,
От 2007 Живея в София, научих Български и най- накрая реших да започна да пиша на български, този е моят първи личен Блог на кирилица, (НЕ ОБРЪЩАЙ БНИМАНИЕ НА ГРЕШКИТЕ)

This Post Has 0 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Back To Top