skip to Main Content
колко струва един сайт
инсталираш един хубав темплейт

Сега ще видим как можем да си направим един професионален сайт без да сме програмисти и за по-малко от 120 лева. Изглежда евтино и лесно, но така аз ги правя и не давам огромни суми за сайтове.

За това ще ви трябва:

Открих този блог, за да давам инструкциите на студентите, за да могат да си направят сайтове и да се раздвижат в Интернет, след това не само студенти си правят сайтове, но и фирми и малки магазини за онлайн търговия.

Как да си направя сайт и колко струва

Хайде да започваме с инструкциите.

Първото, което ще направим е:

1-, Купуване на хостинг → в този сайт

Как да си направим сайт
Колко струва един сайт

Един хостинг е един голям компютър, където ще бъде твоят сайт. Ако сега започваш, вземи си най-евтиният план и ако някой ден ти порасне бизнесът, можеш да го увеличиш. Ако ти трябва помощ да купиш един хостинг, можеш да следваш тази инструкции и ще ти е по-лесно:

2-. Инструкции за инсталация: Купуване на домейн, купуване на хостинг и инсталиране на wordpress.

3-. Дизайн за твоят сайт: Тук можеш да си избереш един дизайн за твоя бизнес. За повече информация за уеб дизайн, можеш да погледнеш в тези сайтове: themestempleitweb designsite theme

Сайт и дизайни
Тук може да си избереш един дизайн за сайт

4-. Нагласяване на нов сайт: Следвай тези инструкции, за да нагласиш wordpress платформата.

В блог ZaplataOnline.com ще намериш пълна информация за това как да промотираш твоя сайт и как можеш ти да си направиш сео оптимизация. Трябва да имате пред вид, че да направиш един сайт, е доста занимание, ако нямате време е по- добре да контактувате с една фирма, за да ви направят сайта.

5-.Как да инсталирам нови функции в новия сайт?

WordPress е една страхотна неплатена платформа, която ще ви позволи да оставите сайта според вашия вкус. Като пример: ако искате една допълнителна функция във вашия сайт, само трябва да инсталирате един плугин, ви оставям ви този принт скрийн от админ панела:

функции в новия сайт
Инсталация на функциите в новия сайт

За да инсталирате един плугин, отивате на номер 8 от админ панела, потърсете плугинг с функцията, която искате и както ви показвам на снимката, само трябва да я инсталирате:

Панел админ
Админ панел на един сайт направено

Например, ако искаш един онлайн магазин, можеш да инсталираш неплатен плугин WooCommerce и вече имаш пълните функции за онлайн търговия.

До тук вече знаеш как да си имаш един от най-добрите сайтове от цял свят, WordPress е безплатен сайт, само сме платили до сега хостинга и домейна.

Ако не си съгласен да плащаш за един сайт, можеш да пробваш с неплатени платформи.

Варианти за неплатен сайт

Има много варианти за безплатни блогове, но аз не ги препоръчвам, защото в тези безплатни платформи ни слагат реклами от други фирми.

Освен това е доста занимание да напишем менютата и ако домейнът не е наш, винаги могат да ни го изтрият. Най-важното е, че в тези неплатени платформи не можем да използваме нашите афилейт линкове, за да получаваме пари.

Ако след това, което ви казах, още искате един безплатен сайт, натисни тук.

Моето име е Nico Roca и съм каталунец,
От 2007 Живея в София, научих Български и най- накрая реших да започна да пиша на български, този е моят първи личен Блог на кирилица, (НЕ ОБРЪЩАЙ БНИМАНИЕ НА ГРЕШКИТЕ)

This Post Has 8 Comments

 1. Радвам се,че намерих този сайт г-н Рока!!
  Надявам се да ми послужи в бъдеще.
  Yo soy Bulgara y desde año 2002 vivo en comunidad Valenciana.
  Felicidades por el blog y muchas gracias.

  1. Здравей Виолета.

   Много се радвам да ви е полезно. И как в в Валенсиа? Аз имам семейство там и много обичат купони.
   От отдавна не съм ходил но мисля че е едно хубаво място за живеене, и по топло отколкото в Пиринеите 🙂

   Много се радвам за коментар.

   Поздрави
   Нико

   1. Г-н Roca,имам запитване относно изработването на сайт .Бих желала да си направя сайт и ми е нужна помощта на компетентен човек като Вас.Разбира се за изработването му ще заплатя нужната сума.Ако имате интерес моля свържете се с мен.Благодаря!

 2. Здравей,поздравления за инфото което си ми предоставил със сигурност ще се възползав от твоята информация.Ако срещна затруднения бих ли могла да разчитам на твоята помощ?

 3. Здравейте,
  искам да направям сайт за обяви, но не знам накъде да поема, така че да може всеки да се регистрира и да споделя обявата си.
  Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Back To Top