skip to Main Content
Бизнес идеи за да получаваш нови клиенти от Интернет
Бизнес идеи за да те намерят в интернет и да получаваш нови клиенти

В този пост ще ви разказа една идея, за да я използвате за вашия бизнес и така бързо ще получите много нови клиенти от Интернет. Тази бизнес идея е лесно изпълнима и е доста ефективна, сега ще ви дам един реален пример и най-накрая ще видите как да я направите.

Този уикенд ходихме на екскурзия с едни много симпатични приятели. Тръгнахме от София на 21 юни (първият уикенд на лятото), петък на излизане от София имаше много задръстване, това означава, че много хора ходят на разходка през уикенда. Една наша приятелка, също каталунка, организира тази страхотна екскурзия до Калофер, спахме две нощувки в един малък хотел и събота се качихме пеша в една супер висока планина, стигнахме до Райското пръскало. Аз ,например, предпочитам да се качвам с лифт, но там нямаше и пеша е доста уморяващо, в неделя ме болеше всичко, кожата ми пари от слънцето. На следващия ден се върнахме в София и с приятелите ходихме в супермаркета да купуваме някакви неща, бях паркирал на мястото за инвалиди, защото ходя както терминейтор. Айде да говорим по темата по същество.

Калофер е един малък град с много къщи за гости и хотели, обикновено на тези дати са пълни с хората, които ходят на планината. Каквото се изненадах е, че имаше много хубави хотели, които бяха празни, а други с много клиенти. Това го забалязвах, защото на улицата имаше коли от София и Пловдив, въпросът е>

[quote]Защо имаше пълни хотели и защо други бяха празни?[/quote]
Google maps
Една страхотна идея за вашият бизнес, е да го добавите в google maps

Много е лесно, в големите градове, ако някой иска да ходи на разходка, търси в Интернет всички хотели и тези, които имат сайт този уикенд бяха пълни и тези, които нямат сайт, нямаха много хора. Този пример е само за хотели, но аз препоръчвам всички фирми да създадат един сайт и да се раздвижат по интернет и да увеличават клиентите си. За това има два варианта.

 1. Да направиш един собствен сайт и да го оптимизираш
 2. Да излизаш в google maps

Бизнес идеи, за да получаваш нови клиенти от Интернет

В следващото видео давам информация как да добавим нашия бизнес в гугъл мапс.

Ако искате да добавите фирмата си, натиснете тук.

Надявам се да ви е много полезно и да получавате много клиенти, много хора използват Интернет за информация и почти е задължително да сме вътре, ако имаме една фирма.  Разгледайте моя блог, в него говорим за много интересни неща, за да продавате повече и  да се възползвате максимално от интернет, аз ви препоръчвам да създавате един сайт и да инсталирате една програма за афилиейти.

Ако искаш да промотираш твоят бизнес в Интернет също можеш да се регистрираш в тази българска платформа, в това място плащаш комисионна само при всяка една продажба.

Ако те интересува информацията, която давам, можеш да ме следваш в Facebook, че скоро създадох една страница. И не забравяй да натискаш „like “ :)

Аз съм Nico Roca от Заплата online и кирилицата ми е включена за всеки един от вас!

Моето име е Nico Roca и съм каталунец,
От 2007 Живея в София, научих Български и най- накрая реших да започна да пиша на български, този е моят първи личен Блог на кирилица, (НЕ ОБРЪЩАЙ БНИМАНИЕ НА ГРЕШКИТЕ)

This Post Has 3 Comments

 1. Здравей Нико.
  Занимавам се с глобален мрежови бизнес в сферата на онлайн видео комуникациите – http://samostoiatelen-biznes.blogspot.com/.
  Ако проявяваш интерес към инструментариума и бизнеса, ще се радвам да обсъдим възможностите в това отношение. Поздрави!

  1. Здравейте, Сергей.

   Погледнах цялата информация, която си имате в блога, разбрах,че трябват от 2 до 5 години опит в интернет продажба и маркетинг, Заниманието е от 7 до 10 часа седмично, не се продава нито една услуга, просто плащаш, за да имаш право да регистрираш други хора и да получаваш комисионна от тях. От цялата история разбрах, че тази фирма ти дава инструменти за видео истории да ти е по- лесно да се съгласят други хора, които да плащат това право, за да продължава с други акаунти, става една пирамида, в която всички си плащат при събирането на хора.

   Изглежда ми същото както при онези компании, които даваха огромни лихви за спестовните сметки и лихвите се платили с парите, които внасяли новите клиенти.

   Има други начини, за да получаваш пари по интернет, както например да разгледаш реклами на руски ти дават 0,01 стотинка на реклама, един ден да гледаш и да отговаряш някакви въпроси, може да стигнеш на 50 стотинки, поне за това инвестицията е нула.
   Аз имам друг начин да се радвижа, аз продавам услуги на хората, онлайн продукти, които зад тях има работни места и произвеждат нещо. Богатството се получава при правене на нещо, продукти, фабрики, които искат да се радвижат в интернет или просто студенти, които имат право на една добра и платена работа, не да плащат право за регистриране на други хора в една компания, която нищо не произвежда.
   Всички си имаме лично мнения за радвиженето и аз уважавам всички проекти, но на мен няма да ме видиш да влизам в един празен и пирамидален кръг. Аз предпочитам да им вдигам настроението, да вярват в себе си и да познават силата на мрежата, моето е чист онлайн маркетинг и за мен да се раздвижиш в интернет е това.

   Сергей, това е каквото разбрах от информацията, която погледнах в блога ти, и казах моя гледна точка, ако се объркам с нещо или не съм разбрал какво се предлага, моля пиши да ми е по- ясно, може да е хубав продукт и не си дадох сметка.

 2. Много си готин, пич. Браво на теб. Поздравления за кирилицата. Аз от 10 години се каня да почна сайт на английски и не смея заради страха, че все не съм го усъвършенствал. И да знаеш, получава ти се, браво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Back To Top